Wat houdt een persoonlijk consult in?

‘Mag er wat meer kleur, groei en bloei in je leven?’

Holistisch healen is een proces dat van binnenuit plaatsvindt.

In een persoonlijk consult gaan we met behulp van counseling samen kijken naar je hulpvraag, naar wat jij nodig hebt en via spirituele healing meer rust en balans creëren. Dit doen we met Reiki en tools uit o.a. de psycho-energetische therapie.

Om nog gemakkelijker bij je lichaamsgevoel te kunnen komen, maak ik naar behoefte gebruik van het helende en ontspannende effect van een energetische rebalance massage.

In een consult ga ik met mijn natuurlijke invoelende vermogen intuïtief te werk. Altijd in wederzijds respectvol overleg met jou. Dit bied ik je aan in een veilige omgeving.

We kijken naar jou als compleet mens. Holistisch. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Rust en balans in je energie, zijn essentieel om jezelf te kunnen healen en genezen. Om te ont-stressen en weer dichterbij jeZelf te komen. En JeZelf opnieuw te kunnen ontmoeten. Lichaam, geest en ziel.

Gun jij het jezelf om een laag dieper te kijken, te voelen en te healen? En zo meer rust, welbevinden, geluk en innerlijke vrede te kunnen ervaren?

‘Mag er wat meer kleur, groei en bloei in je leven?’

Ik werk van mens tot mens. Van hart tot hart. Met hart, hoofd en handen.

Bij ChristALhelder worden geen diagnoses gesteld, zoals een reguliere arts dat doet.

Een consult duurt anderhalf uur.

‘Als we de kracht en de moed hebben om onszelf met onze emoties te confronteren en ze als een deel van ons te zien, dan kunnen we onze onverwerkte zaken verwerken en een voller en gelukkiger leven leiden.’  (Elisabeth Kübler Ross)