Ik ben Christien

Mens onder de mensen.
Gelukkig getrouwd en trotse moeder van 2 jongvolwassen dochters.
Schatrijk door levenservaringen.
Een kwetsbare kracht.
Lichtwerker met twee voeten op de grond.
Ik werk graag met de kracht van Universele Liefde.
En wie ben jij?     

Meer over mij…
Mijn volledige naam is Christien Kessels-Winkelmolen.
Ik ben geboren en opgegroeid in en sterk verbonden met de natuur.
Mijn levenservaringen en belevingswereld als geboren hoog sensitief persoon (HSP), deden me op den duur besluiten om diepgaand innerlijke vragen te gaan onderzoeken.
Hoe steekt de wereld in elkaar?
Wat is de zin van het leven?

“WIE BEN IK?”

Ik volgde mijn innerlijke pad van bewustwording middels Reiki, de beroepsopleiding tot psycho-energetisch therapeut, meditatietrainer, nieuwetijdskinderencoach en diverse andere cursussen. Deze persoonlijke verdieping en bovenal de dagelijkse lessen van het leven, gaven mij een mooi antwoord op die innerlijke vraag, wie ben ik?     

Door steeds opnieuw eerlijk in mijn eigen spiegel te kijken,
kreeg ik stukje-bij-beetje meer inzicht in mezelf. 
Ik deed het, waar nodig, steeds een beetje anders.
Anders, richting wie ik werkelijk ben.  Steeds meer terug naar mijn ware natuur.

Wie ik ben?
Dat werd me telkens iets meer ChristALhelder.
Nu mag ik in dankbaarheid zien dat de lessen van het leven me gebracht hebben waar ik sta. En mag ik bewust ‘zijn’ wie ik ben. Vanuit het hart leven in onvoorwaardelijke liefde, in compassie naar mezelf en anderen. Mijn hooggevoeligheid en kwetsbaarheid hebben zich ontwikkeld tot een liefdevolle kracht. Het is mijn passie om vanuit mijn hart en ziel mensen bij de hand te nemen in hun eigen proces van persoonlijke bewustwording, innerlijke groei en healing. Deze begeleiding bied ik tijdens individuele consulten en door het geven van Reiki cursussen.
Ik ondersteun je in je proces je werkelijke ‘zijn’ te her-inneren.

Weet jij al wie jij in essentie bent?
Hierbij zijn mijn luisterend oor, intuïtieve kwaliteiten, mijn empathische vermogen en het werken met helende energieën belangrijke handvatten.
Vanuit mijn hart, mijn hoofd en met mijn helende handen.
En bovenal…
vind ik het heel fijn om samen te werken van mens tot mens.
In dankbaarheid voor de groei die dat ook mij telkens blijft bieden.         

Meer weten over mijn levensvisie?  Lees dan verder bij  het tabblad ‘Geïnspireerde woorden’

“Er is zoveel wat mij vervult: de planten, de dieren, de wolken, de sterren, de dag en nacht. En het goddelijke in de mens. Hoe onzekerder ikzelf werd, hoe sterker ik de samenhang voelde tussen dit alles. (CARL GUSTAV JUNG)